Danmarks bedste udvalg af billige massagestol tilbud til både privat og erhverv.
Vi har altid tilbud på massagestole, du kan også få en billig massagestol!

Vi finder bedste massagestol tilbud til dig!

Du kender sikkert til en eller flere af følgende “ømme muskler, ondt i ryggen, ondt i nakken, spændinger, stivhed, stress”.

Det er aldrig for sent, at rette op på disse ting. Med en massagestol kan du ændre din hverdag, og skifte ømhed og stress ud med wellness og en gladere krop.

Massage er ikke kun godt mod skader mm., men med den rette massage kan du forbygge og lindre fremtidige skader, samt dette kan give dig mere livglæde og et bedre helbred.

Massagestole kan også hjælpe dig med at koble af, samt indsamle ny energi. Derfor har vi samlet de bedste massagestole, og holder øje med når de er på tilbud!

Vi mener alle fortjener velvære i kroppen, derfor holder vi øje med de bedste massagestol tilbud for dig!

Din helt egen personlige massør

Få din egen professionelle massagestol og kom i verdens bedste hænder, men på dine vilkår. Når du har tid og behov.

Får du en skade og akut har behov for hjælp, så er vores massagestole altid din bedste ven, den gør hvad du beder den om, men er du ikke tilfreds, skifter du blot indstilling som du ønsker.

Med en massagestol kan hele familien eller virksomheden behandles 24/7.

Se vores udvalg af tilbud her på siden, og få din egen personlige massør hjem til dig privat eller ind i din virksomhed. Du kan også besøge massagestol-test.dk og se anmeldelser af alle stole!

Gør dig et overblik over dit budget og dine behov i en massagestol, og gør dig et køb du aldrig vil fortryde. Du kan med fordel holde øje med vores side, som opdatere dig med de bedste priser på de bedste massagestole!

Danmarks bedste udvalg af billige massagestole!

OGAWA MYsofa

OGAWA er en fantastisk lille massagestol, perfekt hvor der ikke er meget plads. Der er fokus på både form og funktion. Den har et flot design og giver en skøn massage især til ryggen.

14.995,-

IWAO Jasmin

IWAO Jasmin har et væld af funktioner man normalt kun ser i massagestole i en højere prisklasse. Den er utrolig populær,  med sin gode massage og pæne moderne design.

24.995,-

OGAWA Master Drive 4D Plus

Den banebrydende bedst i test 4D massagestol udfører massage i verdensklasse. Stolen er har en række af højteknologiske funktioner, der sikre en præcis massage perfekt til din krop.

49.995,-

64.995,-

OGAWA Smart Witmo

OGAWA Smart Witmo er bedst i test vinder og giver en 3D massage af hele din krop. Stolen har mange smarte funktioner og hele 16 programmer, som sikre en skøn massage til ethvert behov.

39.995,-

OGAWA Smart Vogue Prime

OGAWA Smart Vogue Prime er en ny generation massagestole, udstyret med en skøn 2D massage, smukt design og en perlerække af fantastiske massageprogrammer.

19.995,-

27.495,-

IWAO Skyline 3D

Skyline 3D giver en fantastisk 3D massage, med en stærk teknologi i ryggen. Den har mange gode funktioner som giver massagen en helt ny dimension, og kan virkelig tage fat hvor det gælder. En nyhed på markedet der bestemt skal opleves

44.995,-

OGAWA Smart Jazz

Smukt design, effektiv massage og uovertruffen performance. Med OGAWA Smart Jazz får du det hele i en skøn massagestol. Du får hele 7 autoprogrammer, så der er en massage til alle behov for hele familien.  En stol der skal opleves.

24.995,-

Få din massagestol finansieret billigt!

bg1

Få finansieret din massagestol med Basis Bank. Så kan du også have råd til en billig massagestol til en fast lav månedlig ydelse.